Vožnja do Kučure

Proleće stiže polako i u naše krajeve, a nas svrbi koža – trebalo bi okrenuti krug. Početkom nedelje Joška saznaje da se u četvrtak u Kučuri priprema fešta povodom otvaranja renovirane prostorije Moto Kluba Pegasus. Sa klubom iz Kučure se gaje dobri odnosi, pa smo krenuli na put u četvrtak predveče.

Usput je Joška isporucio popravljenu elektroniku za jedan Kawasaki u Kulu, a kada smo u ovom gradiću red je da obidjemo našeg drugara Zo lee-ja. Na kapiji nas čeka prelepo kuče od devet meseci, a u garaži su u toku radovi na kinezu: premeštaju se komande i traga se za po gabaritu odgovarajućim akumulatorom. Pored kineza u garaži je i kosilca za travu i Dominator.  Da li se to Zo lee primprema da uzjaše nešto oštriju mašinu?

U Kučuru stižemo kada već pada mrak. Ulazivši u dvorište kluba iz mraka izleću nama dragi domaćini. Pozdravljamo se uz zagrljaj i poneki poljubac. Začarava nas atmosfera i miris gulaša.

Prijatno smo iznenadjeni prizorom ulazeći u klub. Prostorija je sredjena sa ukusom i sa mnogo fantazija. Luster ukrašava točak od Jawe, šank je osvetljen iz klipova, na plafonu vise razno razni delovi, a tu je i ormarić za opremu. Na polici je šlem, cilindar od Cezetke su iskoristili kao potporu. Regler od MZ-a je završio na plafonu.

Posle večere, druženja i priče članovi MC Pegasus-a su održali sastanak na kome su dodeljene boje dvojici zaslužnih članova. Mi smo im čestitali i polako počeli da se pripremamo za povratak kući. Bilo je već malo zahladnelo, ali zahvaljujući toploti oko srca zbog druzenja i grejaca ručica smo lakše podneli hladnoću.

Sve u svemu prednjenih 110 km. Nije loše za prvu ovogodišnju vožnju.  😉

Autor PetarPan

    

Zaključeno je komentarisanje.