SAJAM: Auto-oprema

U delu sajamskog prostora predviđenom za izlaganje auopreme, odnosno prateće opreme, izložen je veliki broj proizvoda najrazličitijim nitima povezanim za automobilsku industriju. Asortiman je bio toliko šarolik, da se ponekad čovek mora zamisliti šta je nateralo pojedine izlagače da baš na ovom sajmu predstave svoj program. Od sredstava za održavanje vozila i to svih nivoa, od ručnih čistača pod pritiskom do kompletnih linija za pranje, preko dijagnostike, muzike ili menjača i sličnoga, pa sve do najsitnijih i najprefinjenijih segmenata opreme, štandovi su nudili impozantno obilje svega i svačega. Maštovitost dizajnera pojedinih štandova ili celih marketinških projekata realizovanih u halama sa opremom, kao da nije znala za granice, pa smo mogli da sretnemo i lepe policajke kako dele letke, predivne devojke u trkačkim bojama, leteće objekte raznih oblika, demonstratore i slično, sve skladno uklopljenu u jednu interesantnu celinu koja po prirodi stvari ne obećava baš previše toga zanimljivog prosečnom radoznalom posetiocu.

Proizvođači i distributeri pneumatika su sa najgornjeg nivoa nudili svoje programe posetiocima u sasvim solidnom izdanju po pitanju ponuđenog, dok su se na nižim nivoima u sali mogli sresti čak i veteran na dva ili četiri točka, ili deo izlagača iz resora naftno-prerađivačke industrije. Široki i pregledni štandovi ostavljali su mogućnost jasnog uvida a svi redom su angažovali krajnje kulturno osoblje koje je nenapadno bilo na usluzi posetiocima, što ma koliko dase čini normalnim, sve ređe u zadnje vreme u praksi i stvarno biva slučaj.

Specijalno pripremljen demonstratorski automobile, kada se ofarba u muzičke boje, kroz šalu je ispao Sony auto, model Honda…

Powered by Flickr Gallery

    

Zaključeno je komentarisanje.